OBCHODNÍ PODMÍNKY
Obchodní podmínky

 

 

Ochrana osobních údajů e-shopu Pro krásné vlasy.
  1. Společnost Jiří Jeřábek, se sídlem Litoltova 11/6, Třebíč, IČ 12152161, zapsaná v živnostenském rejstříku ŽÚ Třebíč, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • název firmy, IČO/DIČ (pokud jste podnikatel)
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Jiřím Jeřábkem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • dopravci
    • zprostředkovatelé vašich plateb.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@prokrasnevlasy.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.prokrasnevlasy.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Dodací a platební podmínky

Objednáním zboží v internetovém obchodě www.prokrasnevlasy.cz uzavíráte kupní smlouvu a souhlas s obchodními podmínkami.

Objednávka bude potvrzena emailem a vyexpedována do 2-5 pracovních dní na dobírku, pokud je zboží skladem. Kupující má také možnost platby předem bankovním převodem.

Objednávku je možno zrušit do 24 hodin po jejím uskutečnění telefonicky na čísle +420 568 842 888 nebo emailem na info@prokrasnevlasy.cz.

Kupující se zavazuje zboží převzít a zaplatit cenu za zboží a náklady za doručení.

- B   Balík při platbě předem na účet - poplatek 105,- Kč (v ČR)

- B    Balík při platbě dobírkou - poplatek 149,- Kč (v ČR)

- P    Poštovné zdarma při odběru zboží nad 2500,- Kč (v ČR)

Kupující má právo do 14ti dní odstoupit od kupní smlouvy bez udání důvodu. Zboží nesmí být poškozené, používané nebo znehodnocené a musí být zabalené v původním obalu. Vrácené zboží není kupující oprávněn zasílat prodávajícímu zpět na dobírku, náklady na dopravu vrácení zboží nese kupující.

Při platném odstoupení od smlouvy vrátí prodávající kupujícímu zaplacenou cenu zboží v nejkratší možné lhůtě, nejpozději však do 30ti dnů.

Reklamační řád

Na prodávané zboží je poskytována záruční doba 24 měsíců pro spotřebitele (tj. pro domácí použití) podle Občanského zákoníku, nebo 6 měsíců pro podnikatele (tj. pro profesionální použití) podle Obchodního zákoníku.

Prodávající odpovídá za všechny skryté vady, které se vyskytnou u zboží v záruční době.

Prodávající neručí za vady, které vzniknou mechanickým poškozením, nesprávnou údržbou, nebo na opotřebení věci způsobené obvyklým používáním.

Reklamace se nevztahuje na vady, které vzniknou při dopravě kupujícímu. Spotřebitel je povinen si zboží při přebírání zkontrolovat a případné poškození reklamovat u doručovací služby, případně zboží nepřevzít z důvodu poškození.

Vyřízení reklamace:

Kupující je povinen uplatnit reklamaci u prodávajícího po zjištění nedostatku písemně nebo elektronicky, uvést své kontaktní údaje, popis závady a požadavek na zbůsob vyřízení reklamace. Pokud je k výrobku vystaven záruční list, je třeba ho při reklamaci předložit.

Kupující je povinen prokázat nákup zboží dokladem o koupi (fakturou). Lhůta ( 30 dní) pro vyřízení reklamace běží od doručení zboží prodávajícímu. Zboží by mělo být při přepravě zabaleno ve vhodném obalu, aby nedošlo k jeho poškození.

Prodávající se zavazuje informovat kupujícího o vyřízení reklamace telefonicky , e-mailem nebo SMS zprávou. Místem pro doručení reklamace je adresa provozovny prodávajícího:   Jiří Jeřábek, Litoltova 11/6, 674 01 Třebíč.